bloggtorka

Ett fenomen som tydligen kan drabba en bloggare är den beryktande "bloggtorkan" bloggtorkan är en mycket smittsam luftburen sjukdom som för de allra flesta är helt ofarlig, men för en del kan den ge huvudvärk klåda& iritation i och vid hudveck.(vanligen i knävecket) Isvåra fall kan dock särskilt känsliga bloggare drabbas av sömnapne, extremnt dålig andedräkt, dubbelseende och till och med skengraviditet. Vad beror då denna så vanligt förekommande sjukdom på och varför får den så lite uppmärksamhet i media? Och framför allt! Vad finns det för botemedel? Det och mycket mer hade jag tänkt försöka svara på i detta i inlägg.
Om vi börjar med att bryta ner frågorna för att enklare fösöka ge ett svar på dessa intressanta och viktiga frågor och börjar med den första.
Alltså Vad beror bloggtokan på? Tja ett svar på den frågan skulle kunna vara att inspiration är en lättflyktig tillstånds som tyvärr inte kan framkallas när man som bäst behöver den. Som tex när ännu ett inlägg måste  plitas ner fortare än fort för att besöken på din blogg drastiskt har dalat. Själv tror jag faktiskt att det är lättare än så. Du har helt enkelt inget vettigt att skriva om och borde därför låta bli. Så regel nr 1: Har du inget att skriva om, skriv ingenting det är förmodligen bättre än det travel som du lyckas pressa ur din just nu tomma hjärna. Det underlättar även för de stackare som följer din blogg i hopp om att få läsa något intressant och i stället får sitta dag ut och dag in å titta på " dagens outfit, Dagens handlingslista, dagens väder" mm...
Nästa fråga: Varför får detta fenomen så ytterst lite mediatid. ja den är aningen mer svårförklarad.. Men jag antar att dagens tidningar antagligen har fullt upp med andra viktiga  nyheter som är viktiga och livsnödvändiga för alla på vår jord.
Exempel 1    Exempel 2  Exempel 3

Vem skulle förresten vilja vakna upp i morgon om du inte kunde läsa om gamla fotomodeller som är oroliga för att sin hud är skrynklig och hon känner ålderdommen knacka på dörren, Eller ännu värre, Tänk om du INTE visste att det fanns en viagraglass??? hur skulle du leva då?

Nåväl, åter till frågan om vad det finns för botemedel mot denna åkomma. Jag har faktisk inget bra svar på den frågan och kan bara hänvisa till Regel nr 1: Har du inget att skriva om! skriv ingenting. Givetvis kan du naturligtvis skita i det och göra som mig själv och skriva ett helt menigslöst blogginlägg om bloggtorka och sedan hoppas att dina läsare kan hålla sig vaken tills dom gäspat sig igenom de nästan 500 orden i detta inlägg.

Avslutar med en bild på en glad farbror som just skjutit sin andra älg på 20 år
peace out
/sojje

Kommentarer
Postat av: beck

haha om jag inte var så trött skulle jag ha skrivit nån vettig kommentar som 'du har än en gång lyckats ge mig ett leende på läpparna' men det får bli en annan gång.

2009-08-26 @ 23:05:53
Postat av: Joel

Kanoninlägg Samuel.. Jag har fått en helt ny världsbild!=)

2009-08-27 @ 19:13:14
Postat av: Joel

Kanoninlägg Samuel.. Jag har fått en helt ny världsbild!

2009-08-27 @ 19:13:55
Postat av: Joel

Nu råkade det bli två inlägg(men kan du se skillnaden på dessa?), så jag skriver ett tredje av bara farten

2009-08-27 @ 19:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0